29 Kasım 2011 Salı

BAŞKA KAPIYA

Kadıköy Belediyesinin bu yıl 9.sunu düzenlediği Yıldızlar Altında Tiyatro Festivaline  KABARE DEV AYNASI'nın Ali Erdoğan'ın yazıp yönettiği Kabare Dev Aynası tiyatrosunun BAŞKA KAPIYA oyunuyla açılış yaptı. Şehir ve Devlet Tiyatroları sezonu kapadıktan snr ilk kez bir oyun izledik, yaklaşık 2 aydır perdelerden uzak kalmıştık, bir heyecanla gittik oyunu izlemeye.


Oyun "pozitif düşünceler aşılayan pozitif hocadan apartmandan yolunu bulan yöneticiye, karısından başka her kadına ilgi duyan çapkın adamdan yeni hazlar peşindeki köylü kadın Şehriban’a kadar renkli karakterlerin kapılarını tek tek açan BAŞKA KAPIYA ibret dolu skeçleriyle kahkaha attıyor" şeklinde tanıtılıyor


2 perdeli komedi oyunu küçük skeçlerden oluşuyordu. Ancak güldürme anlayışı çoğu zaman Olacak O Kadar tadındaydı. Ali Erdoğan'ın komedi yeteneğini biraz güncellemesi gerektiğini düşünmeden edemiyorsunuz. Buna rağmen bölümlerde günlük karşılaştığımız olayları komik bir şekilde sergileyerek ağlanacak halimize güldürdüler bizi. Skeçler arasındaki canlı gitar ve şarkı eşliğindeki dinletileri çok çok başarılıydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder